Skip to content

Wie zijn wij

Horizon begeleidt

Horizon begeleidt diverse verandertrajecten waarbij we werken vanuit een integrale visie. Wij zijn er van overtuigt dat een organisatieverandering alleen kans van slagen heeft als iedereen meedoet.  Veranderen en leren, doe je met elkaar en dat lukt niet als je met één van de onderdelen aan de slag gaat

Een organisatie is veel wendbaarder kan meer complexiteit aan en  floreert als de verantwoordelijkheid en regelruimte dichtbij de professional georganiseerd is, in nauwe relatie met de klant.

Wij brengen onze gezamenlijke praktijkervaring en ons enthousiasme hierin mee en zorgen voor beweging. Veranderen vanuit verbinding.

Stockfoto

Hoe doen wij dat?

Het klinkt heel makkelijk: de verantwoordelijkheid ligt bij de professional, maar vaak is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Theorie is er genoeg, maar hoe breng je deze theorie in praktijk?

Een van onze grote pijlers uit onze visie op organiseren is  vertrouwen hebben in de kennis en kunde van de professional. Wij laten ons hierbij inspireren door de visie van het Rijnlandse gedachtengoed.

Onze ervaring is: dat wat je niet ziet kun je ook niet veranderen. Ondersteunen bij een grote organisatieverandering is belangrijk.

“Het vertrouwen dat wij ooit hebben gekregen, daar zit zoveel energie in.”

“We’ve been there, done that.”

We zijn een netwerk die allemaal hun eigen specifieke kennis en ervaring meenemen. Vanuit verschillende begeleidende rollen hebben we ruime ervaring met het ondersteunen van organisaties in verandering. We hebben daarbij elk proces, document en werkwijze tegen het licht gehouden. We weten hoe het is om in zo’n proces te staan. Zowel vanuit medewerkers-perspectief, management-perspectief, coaching- en ondersteuning-perspectief alsook het organisatie-perspectief.

Wij brengen naast al onze theoretische kennis vooral ook praktische kennis. Wat doe je dan anders op de dag van morgen?

Wij brengen onze gezamenlijke praktijkervaring en ons enthousiasme hierin mee en zorgen voor beweging. Veranderen vanuit verbinding.

De stip op de horizon

Voor ons is de stip op de horizon: veranderen vanuit verbinding met een gezamenlijk waarde gedreven doel voor ogen. Met inzet van al het menselijk kapitaal van de organisatie, en met aandacht voor elkaar.

We zien dat veel organisaties de Golden Circle van Simon Sinek gebruiken: de Why, How en What. Wij voegen daar de We aan toe. Als je optimaal gebruik kan maken van alle kennis en talenten kun je als organisatie onderscheidend zijn.

Why, how, what, we

Horizon Netwerkorganisatie

Bovenstaande is de reden van het starten met Horizon.

Een netwerkorganisatie die zich naast het aanbieden van diensten en producten vooral ook wil inzetten om te verbinden. Door veel nieuwe, bijzondere mensen te leren kennen, kunnen we i sneller en beter samenwerkingsverbanden aangaan waardoor brede kennis en mogelijkheden ingezet kunnen worden om organisaties te helpen. Wij zijn een netwerkorganisatie waarin iedereen vanuit dezelfde visie werkt. Van elkaar leert en elk individu zich continue kan verbeteren. We maken gebruik van ieders kracht en kwaliteit en faciliteren daarmee de weg naar de stip op de horizon.

Stockfoto

Marielle

marielle@horizon-netwerk.nl
06 55 698 761

 

Stockfoto

Eefje

eefje@horizon-netwerk.nl
06 13 300 223

 

Stockfoto

Lot

lot@horizon-netwerk.nl
06 10 046 265

Contact opnemen