Marielle

“Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de hele weg te zien om de eerste stap te zetten.”


Wat kenmerkt Marielle in werk en dagelijks leven?

Mijn missie is een omgeving creëren waarin ieder zijn eigen kwaliteiten ten volste kan inbrengen om zo waarde te creëren voor de klant.

Ik ben iemand die het meest tot haar recht komt als er verbinding is. Verbinding tussen personen, verbinding in teams, verbinding in organisaties, maar vooral ook verbinding in waardes. Ik ben open, kritisch, creatief en kan vanuit verschillende invalshoeken visie en beleid vertalen naar praktische oplossingen. Altijd met mijn persoonlijke missie als kompas.

Eefje

“Wat zou de wereld er mooi uit zien zonder sleutels”


Wat kenmerkt Eefje in werk en dagelijks leven?

Van huis uit ben ik verpleegkundige en trainer in de ouderenzorg. Daarnaast ben ik vertaler: ik kan als geen ander luisteren naar wat er op de werkvloer bedoeld wordt en dat vertalen naar bestuurders, directie, en/of managers.

Ik weet welke toepassingen er zijn, wat betreft ICT toepassingen. Ook daar kan ik de vertaalslag maken.

Foto van Lot

“Haal alles eruit wat erin zit”


Wat kenmerkt Lot in werk en dagelijks leven?

Ik ben een gedreven persoon met passie die er helemaal voor gaat. Een pittige doortastendheid als het gaat over mijn aanpak. Altijd nieuwsgierig naar hoe het anders en/of beter kan. Zowel in werk als in privé.

Ik vertrouw op mijn intuïtie en mijn keuzes in het leven zijn tegelijkertijd weloverwogen en niet over een nacht ijs genomen. Mede daardoor en mijn praktische insteek breng ik rust en energie.

marielle@horizon-netwerk.nl
06 55 698 761
Connect met Marielle
eefje@horizon-netwerk.nl
06 13 300 223
Connect met Eefje
lot@horizon-netwerk.nl
06 10 046 265
Connect met Lot